Меню » ГККП "Ясли сад №121"
Государственное коммунальное казенное предприятие
«Ясли-сад №121»
Управления образования города Алматы
Заведующий :
+7(707) 355-65-85
Методист:
+7(707) 355-65-85
Версия для
слабовидящих
Ата-аналар тарапынан дайын тағамның органолептикалық сапасын бағалау сәтінен .
30
сентябрь
2024
Ата-аналар тарапынан дайын тағамның органолептикалық сапасын бағалау
Тамақты сақтау және дайындау үдерісіне және ас үйге деген санитарлық-Гигиеналық талаптарды қатаң түрде сақтау балалардың тамақтарын дұрыс ұйымдастыру үшін маңызды. Балабақшаға келіп түсетін барлық азық-түліктер санитарлық ережелерге сәйкес санитарлық-эпидемиологиялық қорытындылары бар.Бесін ас - сүт, ішетін йогурт, шырын, печенье, тоқаштар беріледі. Строгое соблюдение санитарно-гигиенических требований к хранению и процессу приготовления продуктов и на кухне важно для правильной организации
Бесін ас. Ата-аналар тарапынан органолептикалық бағалау.Байгужаева Шолпан.
07
февраль
2024
Бесін ас. Ата-аналар тарапынан органолептикалық бағалау.Байгужаева
 Полдника в детском саду. В правильном меню дошкольников все приёмы пищи очень важны. Каждое блюдо, которое подаётся в течение дня, поддерживает здоровье, придает силы и помогает детскому организму активно развиваться. И полдник не являются исключением.
Түскі ас. "Тұлпар"  тобы
11
январь
2024
Түскі ас. "Тұлпар" тобы
Түскі ас салат, бірінші, екінші (негізгі ыстық тағам еттен, балық немесе құстан) және үшінші (компот, шай, шырындар және кисель) тағамнан тұрады. Пісірілген және жас көкөністерден күрделі емес салаттар дайындалады.